Hoooolaaa 2014..!!!



Hoooooolllaaaaa...!! Im baaackkkk..!! phheewww.. setelah sekian lama sa kasi tinggal ni blog akhirnya baru sa dapat buka balik ni blog...seriously..!!!! i miss blogging so muucchhhh!!! i really miss blogging..read others blog..update my blog..my stories..tapi sejak kerja ni sangat susah betul mau on blog ni..apatah lagi mau update...

soooo soryyy coz tidak update anything in this blogg...!! OH MY BLOG..i miss u so muucchhh!!! i wish i have 48 hours in a day ohh..24 hours for me now is not enough already..!! hhuuuu mana nda nya pegi kerja macam 1 harian..pulang dri krja penat mau buka laptop pun nda larat ni kan lagi mau on blog..huhuuu

Oh ya BTW...pada sepa2 yang mau ikut KURSUS ANEKA MASAKAN tu...(ceeewaahh mau promote jap..) boleh la ikut di Eisteddfod Institute di sandakan cni..syarat untuk masuk tu boleh lah rujuk di facebook page Eisteddfod Institute @ Borneo Cove ok..! mari2 bagitau sama ibu2 kakak2 makcik2 yang banyak masa di rumah tu..actually banyak lagi program yang ditawarkan..bolehlah tanya sa terus jika berminat belajar dalam bidang HOSPITALITI..atau trus p page facebook tu ya..!!

xoxo..








Attuuukkooii..! panat boh gia menaip entri ni..:-)

1 comment:

  1. Saya ucapkan banyak terima kasih kepada Ki Witjaksono atas bantuan dana ghaibnya kini kehidupan ku lebih jauh dari sebelumnya dan itu semua berkat Ki Witjaksono bagi saudara-saudara yang mau di bantu sama Ki Witjaksono silahkan hubung: 0852_2223_1459.
    selengkapnya KLIK-> PESUGIHAN TANPA TUMBAL

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT OF LITTLE RAINBOW STORY 2010 - 2014